Wysłany: Wto 30 Mar, 2010
piterek napisał/a:
andon13 napisał/a:
Nie wolno? A to czemu?
Temu kurwa
Regulamin ten ma być przestrzegany przez każdego na forum, a nad jego przestrzeganiem będą czuwać Admini i Moderatorzy. Więc proszę nie bawić się i nie wczuwać w ich funkcje...
Ok masz moje rozgrzeszenie:)
_________________ Motocykle są jak lizanie cipki - chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Wiek: 35 Dołączył: 16 Sie 2005 Posty: 433 Skąd: Gdańsk Nowy Port - Malbork
andon13 napisał/a:
piterek napisał/a:
andon13 napisał/a:
Nie wolno? A to czemu?
Temu kurwa
Regulamin ten ma być przestrzegany przez każdego na forum, a nad jego przestrzeganiem będą czuwać Admini i Moderatorzy. Więc proszę nie bawić się i nie wczuwać w ich funkcje...
baqak napisał/a:
uuu widzę, że jak bym kij w mrowisko wsadził A kto mówił o jakiejś reklamie? Reklama czego?
Po pierwsze primo to miałeś sie poprawić..... jakoś nie zauważyłem....
Po drugie primo mamy tu powitalnie a nie przywitalnie - przywitać to sie możesz z babcią w przedpokoju
po trzecie primo to ty przyszedłeś do nas a nie my do ciebie.... wpadłeś tu, napisałeś trzy słowa nie zapoznajac sie z regulaminem po czym wyskakujesz z reklamą swoiej hamowni....
O flaszce i wożeniu się jak gówno w taczce nie wspomne....
Reasumując:
Ogarnij się troszke i popraw, a jak przerasta to twoje możliwości to wyjdz i zamknij za sobą drzwi.....
_________________ Motocykle są jak lizanie cipki - chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
uuu widzę, że jak bym kij w mrowisko wsadził A kto mówił o jakiejś reklamie? Reklama czego?
Po pierwsze primo to miałeś sie poprawić..... jakoś nie zauważyłem....
Po drugie primo mamy tu powitalnie a nie przywitalnie - przywitać to sie możesz z babcią w przedpokoju
po trzecie primo to ty przyszedłeś do nas a nie my do ciebie.... wpadłeś tu, napisałeś trzy słowa nie zapoznajac sie z regulaminem po czym wyskakujesz z reklamą swoiej hamowni....
O flaszce i wożeniu się jak gówno w taczce nie wspomne....
Reasumując:
Ogarnij się troszke i popraw, a jak przerasta to twoje możliwości to wyjdz i zamknij za sobą drzwi.....
Spoko, obiecuje poprawę, w końcu tez nie o to w tym wszystkim chodzi, bynajmniej mi.
Mam nadzieję że moje poprawki już nikomu nie będą przeszkadzać. Sorry za słabe wejście, mam nadzieję że później tak źle nie będzie.
Strefa Tuningu w Gdyni otworzyła hamownie dla motocykli.
Bartek właściciel jest moim dobrym funflem więc jeżeli coś mogę pogadać z nim o jakimś
DYNO DAY ? ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum